Recht/aansprakelijkheid

 


Wanneer uw bedrijf of product schade of letsel veroorzaakt bij anderen, kunnen zij de schade op u verhalen. Dit kan grote financiële gevolgen hebben. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven beschermt u uw bedrijf tegen dit soort gevolgen.

 

Wat is er verzekerd?

De aansprakelijkheidverzekering dekt uw bedrijfsaansprakelijkheid voor schade aan personen en zaken. Ook de schade die hieruit voortkomt is gedekt. Het maakt niet uit of u zelf de schade veroorzaakt of een medewerker. De aansprakelijkheid voor schade van uw medewerkers wordt namelijk meeverzekerd. Verder bent u ook verzekerd voor de aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door uw product.

 

Wat kunt u verder verzekeren?

 • WEGAM
  Dekt aansprakelijkheid voor schade die medewerkers oplopen bij het gebruik van motorvoertuigen tijdens zakelijk verkeer.
 • Opzicht
  Bijvoorbeeld als u een machine van een klant aan het repareren bent, en u brengt dan schade aan. Hiermee dekt u die schade.
 • Inloopschade
  Dekt schade veroorzaakt voor de ingangsdatum van uw verzekering.
 • Uitloopschade
  Claims die u nog ontvangt na beëindiging van deze verzekering.

 

Premie

De premie die u betaald voor een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven hangt van een aantal aspecten af. 
Voor het laten berekenen van de premie of het vragen naar advies kunt u het beste met een van onze medewerkers contact opnemen. Klik hier voor een van onze medewerkers. Ook kunt u bellen naar 0492 37 11 00 of e-mailen naar info@van-helvoortbv.nl

 

Extra informatie

Looptijd aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering loopt vanaf het moment van afsluiten tot de verlengingsdatum van het pakket (maximaal 1 jaar).
Daarna wordt de aansprakelijkheidsverzekering ieder jaar op de verlengingsdatum verlengd met 1 jaar. Na de verlenging is de verzekering op elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

Schade melden

Schade aan uw kostbaarheden kunt u op twee manieren aan ons doorgeven:
 1. Via het online schadeformulier
 2. Via een papieren schadeformulier. U kunt hier de pdf downloaden. Vul deze zo volledig mogelijk in en stuur hem per post of e-mail hem naar ons toe.

Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling schade:
0492 37 11 67
0492 37 11 65
0492 37 11 71
0492 37 11 61
0492 37 11 76

Spoed buiten kantoortijden?

Bij SPOED buiten kantoortijden kunt u bellen naar 06 475 641 29. U krijgt dan één van onze medewerkers van de afdeling schade aan de lijn die u zal helpen/begeleiden bij uw schade.

Wijzigingen doorgeven

Geef wijzigingen in uw bedrijfssituatie altijd zo spoedig mogelijk aan ons door. Deze wijzigingen kunnen namelijk invloed hebben op uw verzekeringen en de premie die u betaalt. In de voorwaarden van de aansprakelijkheidsverzekering staat precies welke wijzigingen u aan ons door moet geven. Vul hier ons wijzigingsformulier in om direct uw wijziging(en) door te geven.

Voorwaarden en brochures

Verzekeringskaarten

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga