Elektronica

Voordelen van onze elektronicaverzekering

1. Eigen gebrek verzekerd

Bij pc's, randapparatuur, beeldschermen, printers, faxen en kopieermachines die jonger zijn dan 5 jaar kunt u eigen gebrek verzekeren. Hierbij wordt de schade vergoed door een fout in het apparaat zelf.

2. Schade afhandeling

Heeft u schade? Dan wordt er gekeken naar de reparatiekosten. Bij een schade van een apparaat meer waard dan 40% van de nieuwwaarde en waarbij het apparaat totalloss is, dan wordt meestal de nieuwwaarde vergoed. Bij oudere apparatuur, wordt de dagwaarde vergoed.

3. Maatwerk mogelijk

Ieder bedrijf is verschillend. Hierbij is het dus mogelijk dat u veel of juist weinig bedrijfselektronica in bezit heeft. Vraag naar de mogelijkheden voor een passende verzekeringsoplossing voor u op maat. Stuur een e-mail naar info@van-helvoortbv.nl of neem telefonisch contact op via 0492 37 11 00.

Wat is er allemaal verzekerd?

  • Schade aan computers, randapparatuur, kopieermachines en faxapparatuur veroorzaakt door brand, blikseminslag, ontploffing, inductie, diefstal na braak aan gebouwen en andere onvoorzienbare gebeurtenissen.
  • Opruimingskosten tot maximaal 10% van het verzekerde bedrag.
  • Honoraria en kosten van experts.

Wat kunt u nog meer verzekeren?

Data

Bij de aanvullende verzekering dataverzekering, worden de kosten die gemaakt zijn voor het herstel van verloren gegane databestanden vergoed.

Voor meer informatie over deze aanvullende verzekering data, kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs

Extra kosten

Wilt u extra kosten als aanvullende dekking verzekeren? Dan worden naar de standaard dekking ook de volgende punten vergoed:
  • De extra kosten die moeten worden gemaakt om stagnatie van het bedrijf als gevolg van een verzekerde gebeurtenis te voorkomen te verminderen of op te heffen.
  • De kosten die moeten worden gemaakt om herstel of vervanging na schade te bespoedigen.

Voor meer informatie over deze aanvullende verzekering extra kosten, kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs.

Transport

Voor informatie over de aanvullende verzekering transport, kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs

Technische bedrijfsschade

Voor informatie over de aanvullende verzekering technische bedrijfsschade, kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs.

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga