Gebouwenverzekering bedrijven

Voordelen van onze gebouwenverzekering

1. Geen zorgen over uw pand

Het pand waarin uw bedrijf zich bevindt, is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Hier ontvangt u klanten, werkt het personeel en/of maakt u producten. Heeft u schade aan uw gebouw? Dan wilt u dat graag vergoed hebben, zodat u weer zo snel mogelijk door kunt gaan.

2. Bereddingskosten

Bereddingskosten zijn meeverzekerd. Bereddingskosten zijn de kosten die u maakt om schade te voorkomen of te beperken. Het gaat dan om schade die anders verzekerd zou zijn. Ook opruimingskosten zijn meeverzekerd.

3. Inductie en overspanning

Ontstaat er schade aan uw gebouw door inductie of overspanning? Dan is ook deze schade meeverzekerd.

 

Dit is er allemaal verzekerd

Met de gebouwenverzekering verzekert u zich tegen plotselinge schade aan uw bedrijfspand. De dekking omvat de materiële schade aan uw bedrijfspand, onder andere bij brand, blikseminslag, ontploffing, storm, diefstal, vandalisme, aanrijdingen en sneeuwdruk. U kunt kiezen uit de volgende dekkingen:

- Plotselinge en Onvoorzienbare Gebeurtenissen (POG-dekking)

- Uitgebreide gevaren

Met de POG-dekking is uw gebouw verzekerd voor gebeurtenissen volgens de Uitgebreide gevaren dekking. Maar daarnaast ook voor plotselinge onstane materiële schade aan het gebouw, die veroorzaakt is door een plotselinge en onvoorzienbare gebeurtenis. Wel gelden er een aantal extra uitsluitingen bij de POG-dekking.

 

Contact?

Wilt u meer weten over onze gebouwenverzekering of wilt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Bel 0492 37 11 00 of e-mail ons en wij helpen u graag verder.

 

Extra informatie

Looptijd gebouwverzekering

De Gebouwverzekering loopt vanaf het moment van afsluiten tot de verlengingsdatum van het pakket (maximaal 1 jaar).
Daarna wordt de verzekering pand/inventaris ieder jaar op de verlengingsdatum verlengd met 1 jaar. Na de verlenging is de verzekering op elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

Schade melden

Schade kunt u op twee manieren aan ons doorgeven:
  1. Via het online schadeformulier
  2. Via een papieren schadeformulier. U kunt hier de pdf downloaden. Vul deze zo volledig mogelijk in en stuur hem per post of e-mail hem naar ons toe.

Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling schade:
0492 37 11 00
0492 37 11 67
0492 37 11 65
0492 37 11 71
0492 37 11 76
0492 37 11 61

Spoed buiten kantoortijden?

Bij SPOED buiten kantoortijden kunt u bellen naar 06 475 641 29. U krijgt dan één van onze medewerkers van de afdeling schade aan de lijn die u zal helpen/begeleiden bij uw schade.

Wijzigingen doorgeven

Geef wijzigingen in uw bedrijfssituatie altijd zo spoedig mogelijk aan ons door. Deze wijzigingen kunnen namelijk invloed hebben op uw verzekeringen en de premie die u betaalt. In de voorwaarden van de verzekering pand/inventaris staat precies welke wijzigingen u aan ons door moet geven. Vul hier ons wijzigingsformulier in om direct uw wijziging(en) door te geven.

Voorwaarden en brochures

Verzekeringskaarten

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga