Inboedelverzekering

 


Voordelen van onze inboedelverzekering

1. Bescherming tegen onderverzekering

Onderverzekering betekent dat het verzekerde bedrag van uw spullen lager is dan de echte waarde. Neemt u de geschatte waarde van uw inboedel over uit onze inboedelmeter, dan krijgt u van ons garantie tegen onderverzekering.

2. Extra korting

De inboedelverzekering is onderdeel van ons Privépakket. Bij één of meer verzekeringen uit het Privépakket krijgt u van ons een korting. Hoe meer verzekeringen u heeft uit het privépakket, des te hoger is de korting.

3. Bijkomende kosten worden vergoed

Kosten van bijvoorbeeld beredding, expertise, opruimen en tijdelijke opslag op een andere plek worden vergoed.

Persoonlijk advies

Omdat wij belang hechten aan een persoonlijk en speciaal op uw situatie afgestemd advies, kunnen wij u online geen offerte geven. Voor een vrijblijvende offerte belt u naar 0492 37 11 00. Een van onze adviseurs helpt u dan graag verder.

 

Wat is er verzekerd?

Wij verzekeren uw inboedel tegen materiële schade of verlies veroorzaakt door plotselinge en onverwachte gebeurtenissen. Schade door eigen gebrek is meeverzekerd. Met onze uitgebreide dekking verzekert u, behalve alle losse bezittingen in uw woonhuis en bijbehorende garage of schuur, ook bijvoorbeeld:

  • Schade aan uw tuin of de beplanting door bepaalde gebeurtenissen;
  • Huurdersbelang. Hieronder vallen alle verbeteringen, veranderingen en uitbreidingen die u of de vorige eigenaar heeft aangebracht;
  • Zonwering, (schotel)antennes en rolluiken;
  • Kosten van vervoer en opslag van de inboedel;
  • Bezittingen van iemand anders die behoren tot de inboedel.

Download onze voorwaarden inboedelverzekering voor een compleet overzicht van wat er wel en niet verzekerd is.

 

Eigen risico

Per gebeurtenis geldt een eigen risico van 150,- euro. Bij dekking op zowel “opstal” als “inboedel” wordt het eigen risico 1 maal in rekening gebracht. Bij stormschade aan huurders- of eigenaarsbelang geldt ook het eigen risico van 150,- euro per gebeurtenis. Eigen risico’s zijn op uw polis vermeld als ze van toepassing zijn.

 

Wat kunt u nog meer verzekeren?

De inboedelverzekering valt onder het van Helvoort Privé Pakket (VHPP). Dit pakket is een bijzonder complete verzekering waarmee u in één pakket de meest voorkomende verzekeringen op het gebied van wonen kunt onderbrengen.

U kunt bij het VHPP kiezen uit negen verschillende verzekeringen. Voor elk van die verzekeringen kunt u in het pakket rekenen op een zeer ruime dekking. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over onverwachte uitsluitingen. Het Van Helvoort Privé Pakket doorstaat elke vergelijking met andere verzekeringen. Beter nog, elke vergelijking valt in het voordeel van het Privé Pakket uit.

Bij het Van Helvoort Privé Pakket kunt u als het ware uw eigen pakket samenstellen. U kunt verder kiezen uit de volgende modules:

Kiest u voor twee of meer verzekeringen uit dit pakket, dan ontvangt u van ons een pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de pakketkorting.

* De aanhangwagen-, bromfiets- en rechtsbijstandverzekering tellen niet mee voor het aantal verzekeringen voor de pakketkorting. Deze verzekeringen profiteren wel van de pakketkorting van de overige schadeverzekeringen.

 

Extra informatie

Extra korting

Bij één of meer verzekeringen uit ons Privépakket bieden wij u een korting aan. Hoe meer verzekeringen, des te hoger de korting. Voor de exacte korting kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 0492 37 11 00.

Looptijd inboedelverzekering

Onze inboedelverzekering hoort tot het Van Helvoort Privépakket. Heeft u meer verzekeringen uit dit pakket dan hebben deze allemaal dezelfde verlengingsdatum. De inboedelverzekering loopt vanaf het moment van afsluiten tot de verlengingsdatum van het pakket (maximaal 1 jaar).
Daarna wordt de inboedelverzekering ieder jaar op de verlengingsdatum verlengd met 1 jaar. Na de verlenging is de verzekering op elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

Schade melden

Schade aan uw inboedel kunt u op twee manieren aan ons doorgeven:
  1. Via het online schadeformulier
  2. Via een papieren schadeformulier. U kunt hier de pdf downloaden. Vul deze zo volledig mogelijk in en stuur hem per post of e-mail hem naar ons toe.

Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling schade:
0492 37 11 67
0492 37 11 65
0492 37 11 71
0492 37 11 61
0492 37 11 76

Spoed buiten kantoortijden?

Bij SPOED buiten kantoortijden kunt u bellen naar 06 475 641 29. U krijgt dan één van onze medewerkers van de afdeling schade aan de lijn die u zal helpen/begeleiden bij uw schade.

Wijzigingen doorgeven

Geef wijzigingen in uw gezinssituatie, woonsituatie of een verhuizing altijd zo spoedig mogelijk aan ons door. Deze wijzigingen kunnen namelijk invloed hebben op uw verzekeringen en de premie die u betaalt. In de voorwaarden van de inboedelverzekering staat precies welke wijzigingen u aan ons door moet geven. Vul hier ons wijzigingsformulier in om direct uw wijziging(en) door te geven.

Voorwaarden en brochures

Verzekeringskaarten

 

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga