Kostbaarhedenverzekering

 


Voordelen van onze kostbaarhedenverzekering

1. Werelddekking

Uw kostbare bezittingen, zoals sieraden, kunstvoorwerpen en antiek, zijn overal ter wereld verzekerd tegen schade, diefstal of verlies.

2. Stellenclausule

Als u bijvoorbeeld van een paar oorbellen er één kwijt raakt, dan wordt ook de waardevermindering van de overgebleven oorbel vergoed.

3. Extra korting

De kostbaarhedenverzekering is onderdeel van ons Privépakket. Bij één of meer verzekeringen uit het Privépakket krijgt u van ons een korting. Hoe meer verzekeringen, des te hoger de korting.

Persoonlijk advies

Omdat wij belang hechten aan een persoonlijk en speciaal op uw situatie afgestemd advies, kunnen wij u online geen offerte geven. Voor een vrijblijvende offerte belt u naar 0492 37 11 00. Een van onze adviseurs helpt u dan graag verder.

 

Wat is er verzekerd?

De zaken die op het polisblad vermeld zijn verzekeren wij tegen materiële schade veroorzaakt door diefstal, verlies, vermissing en plotselinge en onverwachte gebeurtenissen. De dekking geldt wereldwijd en u bent voor nieuwwaarde of vervangingswaarde verzekerd.

Boven het verzekerde bedrag zijn ook verzekerd:

  • De kosten van experts en deskundigen om de schade vast te kunnen stellen;
  • Bereddingskosten;
  • Kosten van vervoer en opslag van de beschadigde zaken tot maximaal 500,- euro per gebeurtenis.

Download onze voorwaarden kostbaarhedenverzekering voor een compleet overzicht van wat er wel en niet verzekerd is.

 

Wat is er niet verzekerd?

Niet verzekerd is schade die veroorzaakt is o.a. door:

  • Normaal gebruik, slijtage, restauratie, bewerking, reparatie of door reiniging (behalve als het gaat om het verwijderen van stof en vuil met een droge doek);
  • Onvoldoende zorg van de verzekerde voor de verzekerde zaken;
  • Als de schade alleen bestaat uit deuken, krassen en schrammen, voor zover het verzekerde nog doelmatig functioneert.
  • Gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan in de tijd dat de verzekerde zaak in pand, huur of bewaring is gegeven.

Download onze voorwaarden kostbaarhedenverzekering voor een compleet overzicht van wat er wel en niet verzekerd is.

 

Eigen risico

Tenzij anders op het polisblad is vermeld, geldt voor deze verzekering geen eigen risico.

Wat kunt u nog meer verzekeren?

De kostbaarhedenverzekering valt onder het van Helvoort Privé Pakket (VHPP). Dit pakket is een bijzonder complete verzekering waarmee u in één pakket de meest voorkomende verzekeringen op het gebied van wonen kunt onderbrengen.

U kunt bij het VHPP kiezen uit negen verschillende verzekeringen. Voor elk van die verzekeringen kunt u in het pakket rekenen op een zeer ruime dekking. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over onverwachte uitsluitingen. Het Van Helvoort Privé Pakket doorstaat elke vergelijking met andere verzekeringen. Beter nog, elke vergelijking valt in het voordeel van het Privé Pakket uit.

Bij het Van Helvoort Privé Pakket kunt u als het ware uw eigen pakket samenstellen. U kunt verder kiezen uit de volgende modules:

Kiest u voor één of meer verzekeringen uit dit pakket, dan ontvangt u van ons een korting. Hoe meer verzekeringen, des te hoger de korting. Voor de exacte korting kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers via 0492 37 11 00

 

Extra informatie

 

Extra korting

Bij één of meer verzekeringen uit ons Privépakket bieden wij u een korting aan. Hoe meer verzekeringen, des te hoger de korting. Voor de exacte korting kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 0492 37 11 00.

Looptijd kostbaarhedenverzekering

Onze kostbaarhedenverzekering hoort tot het Van Helvoort Privépakket. Heeft u meer verzekeringen uit dit pakket dan hebben deze allemaal dezelfde verlengingsdatum. De kostbaarhedenverzekering loopt vanaf het moment van afsluiten tot de verlengingsdatum van het pakket (maximaal 1 jaar).
Daarna wordt de kostbaarhedenverzekering ieder jaar op de verlengingsdatum verlengd met 1 jaar. Na de verlenging is de verzekering op elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

Schade melden

Schade aan uw kostbaarheden kunt u op twee manieren aan ons doorgeven:
  1. Via het online schadeformulier
  2. Via een papieren schadeformulier. U kunt hier de pdf downloaden. Vul deze zo volledig mogelijk in en stuur hem per post of e-mail hem naar ons toe.

Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling schade:
(0492) 37 11 00
(0492) 37 11 61
(0492) 37 11 65
(0492) 37 11 71
(0492) 37 11 67

Spoed buiten kantoortijden?

Bij SPOED buiten kantoortijden kunt u bellen naar 06 475 641 29. U krijgt dan één van onze medewerkers van de afdeling schade aan de lijn die u zal helpen/begeleiden bij uw schade.

Wijzigingen doorgeven

Voorwaarden Van Helvoort PrivépakketGeef wijzigingen in uw gezinssituatie, woonsituatie of een verhuizing altijd zo spoedig mogelijk aan ons door. Deze wijzigingen kunnen namelijk invloed hebben op uw verzekeringen en de premie die u betaalt. In de voorwaarden van de kostbaarhedenverzekering staat precies welke wijzigingen u aan ons door moet geven. Vul hier ons wijzigingsformulier in om direct uw wijziging(en) door te geven.

Voorwaarden en brochures

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga