Rechtsbijstand

 


Voordelen van onze rechtsbijstandverzekering

1. Weet waar u voor verzekert

Sterk staan als het nodig is. Krijgen waar u recht op hebt. Dat lijkt de gewoonste zaak van de wereld, maar in de praktijk loopt het vaak heel anders. Dan zit u dus met een conflict. En de kans dat u dat overkomt, neemt alleen maar toe. Hoe komt dat? Doordat we steeds meer bezitten. Denk maar aan uw meubilair, alle apparatuur in huis, uw kleding en uw vrijetijdsspullen. En doordat we steeds meer besteden bij dienstverleners als verzekeraars en reisorganisaties, dokters en ziekenhuizen.

2. Professionele rechtshulp

In ons pakket is er gekozen voor twee specifieke rechtsbijstandsverzekeraars, de DAS NV en de ARAG SE. Zij hebben maar één doel; zorgen dat u, als u in uw recht staat, dat ook krijgt. Ze zorgen voor professionele rechtshulp. Terwijl u zich om de kosten daarvan niet meer hoeft te bekommeren. Daar bent u immers voor verzekerd!

 

Persoonlijk advies

Omdat wij belang hechten aan een persoonlijk en speciaal op uw situatie afgestemd advies, kunnen wij u online geen offerte geven. Voor een vrijblijvende offerte belt u naar 0492 37 11 00. Een van onze adviseurs helpt u dan graag verder.

 

Wat is er verzekerd?

Download hieronder onze voorwaarden rechtsbijstandverzekering (pdf) voor een compleet overzicht van wat er wel en niet verzekerd is:

 

Wat kunt u nog meer verzekeren?

De rechtsbijstandsverzekering valt onder het van Helvoort Privépakket 2020 (VHPP 2020). Dit pakket is een bijzonder complete verzekering waarmee u in één pakket de meest voorkomende verzekeringen op het gebied van wonen kunt onderbrengen.

U kunt bij het VHPP 2020 kiezen uit negen verschillende verzekeringen. Voor elk van die verzekeringen kunt u in het pakket rekenen op een zeer ruime dekking. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over onverwachte uitsluitingen. Het Van Helvoort Privépakket 2020 doorstaat elke vergelijking met andere verzekeringen. Beter nog, elke vergelijking valt in het voordeel van het Privépakket 2020 uit.

Bij het Van Helvoort Privépakket 2020 kunt u als het ware uw eigen pakket samenstellen. U kunt verder kiezen uit de volgende modules:

Kiest u voor twee of meer verzekeringen uit dit pakket, dan ontvangt u van ons een pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de pakketkorting.

* De aanhangwagen-, bromfiets- en rechtsbijstandverzekering tellen niet mee voor het aantal verzekeringen voor de pakketkorting. Deze verzekeringen profiteren wel van de pakketkorting van de overige schadeverzekeringen.

 

Extra informatie

Looptijd rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandsverzekering loopt vanaf het moment van afsluiten tot de verlengingsdatum van het pakket (maximaal 1 jaar).
Daarna wordt de rechtsbijstandsverzekering ieder jaar op de verlengingsdatum verlengd met 1 jaar. Na de verlenging is de verzekering op elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

Schade melden

Wilt u gebruik maken van uw rechtsbijstandsverzekering? Neem dan even contact op met één van onze medewerkers van de afdeling schade:
0492 37 11 67
0492 37 11 65
0492 37 11 71
0492 37 11 61
0492 37 11 76

Spoed buiten kantoortijden?

Bij SPOED buiten kantoortijden kunt u bellen naar 06 475 641 29. U krijgt dan één van onze medewerkers van de afdeling schade aan de lijn die u zal helpen/begeleiden bij uw schade.

Wijzigingen doorgeven

Geef wijzigingen in uw gezinssituatie, woonsituatie of een verhuizing altijd zo spoedig mogelijk aan ons door. Deze wijzigingen kunnen namelijk invloed hebben op uw verzekeringen en de premie die u betaalt. In de voorwaarden van de rechtsbijstandsverzekering staat precies welke wijzigingen u aan ons door moet geven. Vul hier ons wijzigingsformulier in om direct uw wijziging(en) door te geven.

Voorwaarden en brochures

Verzekeringskaarten

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga