Verkeersrechtsbijstand

 

Onze verkeersrechtsbijstandverzekering

 

Wat is er verzekerd?

De rechtsbijstandverzekering vergoedt de kosten van hulp bij geschillen, waarmee u als automobilist te maken kunt krijgen. Met de rechtsbijstandverzekering verkeer bent u verzekerd voor:

  • Hulp bij conflicten over verkeersdeelname.
  • Advies over je rechtspositie en juridische mogelijkheden.
  • Opstellen van verzoek- of bezwaarschriften.
  • Ondersteuning door een advocaat als dat nodig is om je bij de rechter bij te staan.

Download de voorwaarden verkeersrechtsbijstandverzekering (pdf) van ARAG en DAS voor een compleet overzicht van wat er wel en niet verzekerd is.

 

Persoonlijk advies

Omdat wij belang hechten aan een persoonlijk en speciaal op uw situatie afgestemd advies, kunnen wij u online geen offerte geven. Voor een vrijblijvende offerte belt u naar 0492 37 11 00. Een van onze adviseurs helpt u dan graag verder.

 

Eigen risico

Onze verkeersrechtsbijstandverzekering heeft geen eigen risico. U krijgt alleen juridische hulp als u ook een belang heeft bij het conflict.

 

Wat kunt u nog meer verzekeren?

Onze verkeersrechtsbijstandverzekering is een module van de rechtsbijstandverzekering en onderdeel van het Van Helvoort Privépakket 2020 (VHVP 2020). De andere verzekeringen in het Van Helvoort Privépakket 2020 zijn:

Kiest u voor twee of meer verzekeringen uit dit pakket, dan ontvangt u van ons een pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de pakketkorting.

* De aanhangwagen-, bromfiets- en rechtsbijstandverzekering tellen niet mee voor het aantal verzekeringen voor de pakketkorting. Deze verzekeringen profiteren wel van de pakketkorting van de overige schadeverzekeringen.

 

Extra informatie

Schade melden

Als u gebruik moet maken van uw verkeersrechtsbijstandverzekering, kunt u het beste persoonlijk contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling schade:
(0492) 37 11 67
(0492) 37 11 65
(0492) 37 11 71
(0492) 37 11 61
(0492) 37 11 76

Looptijd verkeersrechtsbijstandverzekering

De verkeersrechtsbijstandverzekering loopt vanaf het moment van afsluiten tot de verleningsdatum van het pakket (maximaal 1 jaar). Daarna is de verkeersrechtbijstandverzekering maandelijks opzegbaar.

Spoed buiten kantoortijden?

Bij SPOED buiten kantoortijden kunt u bellen naar 06 475 641 29. U krijgt dan één van onze medewerkers van de afdeling schade aan de lijn die u zal helpen/begeleiden bij uw schade.

Wijzigingen doorgeven

Geef wijzigingen in uw gezinssituatie, woonsituatie of een verhuizing altijd zo spoedig mogelijk aan ons door. Deze wijzigingen kunnen namelijk invloed hebben op uw verzekeringen en de premie die u betaalt. In de voorwaarden van de verkeersrechtsbijstandverzekering staat precies welke wijzigingen u aan ons door moet geven. Klik hier om direct uw wijziging door te geven.

Voorwaarden en brochures

Verzekeringskaarten

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga