Doorlopende reisverzekering

 


Voordelen van onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering

1. Alarmcentrale


Als extra service bij de doorlopende reis- en annuleringsverzekering kunt u in geval van een calamiteit 24 uur per dag contact opnemen met de Eurocross Alarmcentrale voor advies en/of begeleiding. Het telefoonnummer van de alarmcentrale is +31 (0)71 364 62 00.

2. Verzeker alleen wat u nodig heeft


Wilt u bagage, contant geld, ongevallen of gevaarlijke sporten wel of juist niet verzekeren? Er is heel veel mogelijk. Informeer hiervoor bij één van onze medewerkers via 0492 37 11 00 of info@van-helvoortbv.nl.

Persoonlijk advies

Omdat wij belang hechten aan een persoonlijk en speciaal op uw situatie afgestemd advies, kunnen wij u online geen offerte geven. Voor een vrijblijvende offerte belt u naar 0492 37 11 00. Een van onze adviseurs helpt u dan graag verder.

 

Wat is er verzekerd?

 • Hulpverlening en buitengewone kosten: bij ziekte, een ongeval of overlijden tijdens je reis.
 • Bagage: vergoeding van schade, verlies en vermissing van bagage.
 • Vakantieverblijf: vergoeding van schade aan een vakantieverblijf dat je gehuurd hebt en de inrichting daarvan.
 • Huisdieren: vergoeding van geneeskundige kosten die je tijdens de reis moet maken voor een meereizend huisdier.
 • Ongevallen: een eenmalige uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval tijdens een reis.
 • Medische kosten: vergoeding van geneeskundige en tandheelkundige kosten als je tijdens een reis naar een dokter of tandarts moet vanwege een spoedeisende medische noodzaak.
 • Rechtsbijstand: juridische hulp bij een conflict dat te maken heeft met een reis

U kunt de doorlopende reisverzekering uitbreiden met autohulp, een aanvullende wintersportverzekering of annuleringsverzekering.

 

Wat kunt u nog meer verzekeren?

De doorlopende reisverzekering valt onder het van Helvoort Privé Pakket (VHPP). Dit pakket is een bijzonder complete verzekering waarmee u in één pakket de meest voorkomende verzekeringen op het gebied van wonen kunt onderbrengen.

U kunt bij het VHPP kiezen uit negen verschillende verzekeringen. Voor elk van die verzekeringen kunt u in het pakket rekenen op een zeer ruime dekking. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over onverwachte uitsluitingen. Het Van Helvoort Privé Pakket doorstaat elke vergelijking met andere verzekeringen. Beter nog, elke vergelijking valt in het voordeel van het Privé Pakket uit.

Bij het Van Helvoort Privé Pakket kunt u als het ware uw eigen pakket samenstellen. U kunt verder kiezen uit de volgende modules:

Kiest u voor één of meer verzekeringen uit dit pakket, dan ontvangt u van ons een korting. Hoe meer verzekeringen, des te hoger de korting.

 

Extra informatie

 

Extra korting

Bij één of meer verzekeringen uit ons Privépakket bieden wij u een korting aan. Hoe meer verzekeringen, des te hoger de korting. Voor de exacte korting kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 0492 37 11 00.

Looptijd doorlopende reisverzekering

Onze doorlopende reisverzekering hoort tot het Van Helvoort Privépakket. Heeft u meer verzekeringen uit dit pakket dan hebben deze allemaal dezelfde verlengingsdatum. De doorlopende reisverzekering loopt vanaf het moment van afsluiten tot de verlengingsdatum van het pakket (maximaal 1 jaar).
Daarna wordt de doorlopende reisverzekering ieder jaar op de verlengingsdatum verlengd met 1 jaar. Na de verlenging is de verzekering op elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

Schade melden

Schade tijdens uw vakantie kunt u op verschillende manieren melden:
 1. Alarmcentrale
  Als extra service bij de doorlopende reis- en annuleringsverzekering kunt u in geval van een calamiteit 24 uur per dag contact opnemen met de Eurocross Alarmcentrale voor advies en/of begeleiding. Het telefoonnummer van de alarmcentrale is +31 (0)71 364 62 00.
 2. Via het online schadeformulier
 3. Via een papieren schadeformulier. U kunt hier de pdf downloaden. Vul deze zo volledig mogelijk in en stuur hem per post of e-mail hem naar ons toe.
 4. Tijdens kantoortijden kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling schade:
  (0492) 37 11 00
  (0492) 37 11 61
  (0492) 37 11 65
  (0492) 37 11 71
  (0492) 37 11 67

Wijzigingen doorgeven

Geef wijzigingen in uw gezinssituatie, woonsituatie of een verhuizing altijd zo spoedig mogelijk aan ons door. Deze wijzigingen kunnen namelijk invloed hebben op uw verzekeringen en de premie die u betaalt. In de voorwaarden van de doorlopende reisverzekering staat precies welke wijzigingen u aan ons door moet geven. Vul hier ons wijzigingsformulier in om direct uw wijziging(en) door te geven.

Voorwaarden en brochures

Verzekeringskaarten

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga