Van Helvoort Privépakket 2020

 


Zo werkt het Privépakket 2020

 • Alle schadeverzekeringen van Van Helvoort Registermakelaars in Assurantiën BV horen bij ons Van Helvoort Privépakket 2020 van in totaal 16 verzekeringen. De bromfiets-, aanhangwagen- en rechtsbijstandsverzekering tellen niet mee voor het aantal verzekeringen voor de pakketkorting. Deze verzekeringen profiteren wel van de pakketkorting van de overige schadeverzekeringen.
  De 17 verzekeringen uit het Van Helvoort Privépakket 2020 zijn:
 • Hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe hoger je pakketkorting kan zijn.
 • Je krijgt al je schadeverzekeringen, inclusief je totaalpremie, op één overzicht.
 • Je adviseur helpt je bij het kiezen van de juiste schadeverzekeringen. Dat is handig, want heb je schade? Dan kan jouw adviseur dat allemaal voor je afhandelen.

 

Goed om te weten

Als je het Van Helvoort Privépakket 2020 van Van Helvoort Registermakelaars in Assurantiën BV afsluit, is dit ook goed om te weten:

 • Onze huidige voorwaarden zijn herschreven op basis van gesprekken met een aantal van onze klanten. Van hen kregen we verbetersuggesties. Deze hebben wij verwerkt. De voorwaarden zijn prettiger te lezen, hebben een overzichtelijker structuur en zijn digitaal doorzoekbaar.
 • Om te weten of je Van Helvoort Privépakket 2020 nog aansluit bij jouw situatie, ontvang je periodiek een handige checklist. Overleg met je adviseur wat je eventueel wilt aanpassen.
 • Verandert er tussentijds iets in je persoonlijke situatie? Geef dat dan direct door aan je adviseur. Ook dan kan je Van Helvoort Privépakket 2020 worden aangepast.
 • Heb je schade? Je adviseur helpt je graag bij het afhandelen ervan. Ook kun je rekenen op een vaste schadebehandelaar bij Van Helvoort Registermakelaars in Assurantiën BV.
 • Je kunt een verzekering uit ons Van Helvoort Privépakket 2020 op elk gewenst moment opzeggen. Een maand later stopt dan je verzekering.
 • Medewerkers van Van Helvoort Registermakelaars in Assurantiën BV ontvangen een vast salaris voor hun werkzaamheden. Zij ontvangen geen aanvullende vergoeding als zij verzekeringen afsluiten.

 

Zo krijg je korting bovenop je Van Helvoort Privépakket 2020

Naast de korting die je krijgt in ons Van Helvoort Privépakket 2020 krijg je ook extra korting op je premie in deze gevallen:

 • Rij een jaar schadevrij. Heb je jouw auto, bestelauto, kampeerwagen of motor bij ons verzekerd? Dan krijg je naast de korting die je krijgt met het Van Helvoortprivé Pakket 2020, korting op je premie als je een jaar schadevrij rijdt. En heb je schade, maar is het niet jouw schuld? Dan krijg je deze korting ook. Leer meer over schadevrije jaren.
 • Verzeker meerdere voertuigen bij ons. Dan krijg je automatisch tot 25% voertuigenkorting. Dit is een extra korting naast de korting die je krijgt met het Van Helvoort Privepakket 2020. Deze korting is ook onafhankelijk van de no-claimkorting.

 

Extra informatie

Overzicht pakketkorting Privépakket 2020

Bij één of meer verzekeringen uit ons Privépakket 2020 bieden wij u een korting aan. Hoe meer verzekeringen uit het Privépakket 2020 u heeft, hoe hoger de korting die u krijgt. Voor de exacte korting kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 0492 37 11 00.

Looptijd Privépakket 2020

Heeft u meer verzekeringen uit dit pakket dan hebben deze allemaal dezelfde verlengingsdatum. Het Privépakket 2020 loopt vanaf het moment van afsluiten tot de verlengingsdatum van het pakket (maximaal 1 jaar). Daarna wordt het pakket ieder jaar op de verlengingsdatum verlengd met 1 jaar. Na de verlenging is het pakket op elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

Schade melden

Schade kunt u op twee manieren aan ons doorgeven:
 1. Via het online schadeformulier
 2. Via een papieren schadeformulier. U kunt hier de pdf downloaden. Vul deze zo volledig mogelijk in en stuur hem per post of e-mail hem naar ons toe.

Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling schade:
0492 37 11 76
0492 37 11 67
0492 37 11 65
0492 37 11 71
0492 37 11 61

Spoed buiten kantoortijden?

Bij SPOED buiten kantoortijden kunt u bellen naar 06 475 641 29. U krijgt dan één van onze medewerkers van de afdeling schade aan de lijn. Hij / zij zal u helpen / begeleiden bij uw schade.

Wijzigingen doorgeven

Geef wijzigingen in uw gezinssituatie, woonsituatie of een verhuizing altijd zo spoedig mogelijk aan ons door. Deze wijzigingen kunnen namelijk invloed hebben op uw verzekeringen en de premie die u betaalt. In de voorwaarden van het Van Helvoort Privé Pakket staat precies welke wijzigingen u aan ons door moet geven. Vul hier ons wijzigingsformulier in om direct uw wijziging(en) door te geven.

Voorwaarden en brochures

Verzekeringskaarten

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga