Caravanverzekering

 


Een caravan is een rijk bezit en dat niet alleen door de vaak forse investering in geld. Met de module 'Caravan' kunt u zich goed indekken tegen mogelijke schade aan uw caravan. En het maakt maar weinig verschil of het om een toer-, vouw- of stacaravan gaat. Of er nu iets met de caravan of met de inventaris gebeurt, u weet zich goed verzekerd.

Voordelen van onze caravanverzekering

1. Inboedel meeverzekerd

 

Heb je schade aan je inboedel? Bij onze caravanverzekering is de inboedel van je caravan standaard mee verzekerd.

2. Hulp: ook in het buitenland

 

Heeft u hulp nodig na schade aan de caravan door een ongeval of is de caravan gestolen? Dan betalen wij de kosten voor hulpverlening in binnen- én buitenland.

3. Aanvullende verzekeringen mogelijk

U kunt uw caravanverzekering uitbreiden.Verzeker bijvoorbeeld uw uitrusting mee of hagelschade, of kies voor de verlengde nieuwwaarde voor uw nieuwe caravan.

Persoonlijk advies

Omdat wij belang hechten aan een persoonlijk en speciaal op uw situatie afgestemd advies, kunnen wij u online geen offerte geven. Voor een vrijblijvende offerte belt u naar 0492 37 11 00. Een van onze adviseurs helpt u dan graag verder.

 

Wat is er verzekerd?

  • Schade aan uw caravan.
  • Aansprakelijkheid voor schade die u met uw losgekoppelde caravan veroorzaakt.
  • Hulpverlening bji een ongeval in Nederland en daarbuiten na schade ongeval, pech of diefstal.

Download hier onze voorwaarden caravanverzekering beperkt casco of voorwaarden caravanverzekering casco allrisk voor een compleet overzicht van wat er wel en niet verzekerd is.

 

Eigen risico

Het standaard eigen risico van onze caravanverzekering bedraagt €100,- per gebeurtenis. Het eigen risico geldt niet bij schade door brand, ontploffing, zelfontbranding, blikseminslag en voor de onderdelen Aansprakelijkheid en Hulpverlening. Voor hagelschade geldt wel een eigen risico van €100,-.

Wat kunt u nog meer verzekeren?

  • Uitrusting

Je kunt (voor)tenten, luifels en een caravanmover via de aanvullende keuzedekkingen Voortent/luifel en Caravanmover meeverzekeren. Let op: zaken als reservewiel, gasflessen, antenne, fietsenrek, satellietschotels, zonnepanelen en diefstalpreventiemateriaal vallen onder de keuzedekking Inboedel.

  • Inboedel

Je bent verzekerd voor de spullen in de caravan. Of we bij diefstal de schade vergoeden, hangt af van of je caravan op slot was. Of hoe de spullen zijn opgeborgen (in een gesloten kast of uit het zicht).

  • Aanbouw

Onder aanbouw verstaan we serres, luifels en schuurtjes die alle niet van tentdoek zijn gemaakt, en buitenverlichting en verhogingen. De aanbouw moet aan de caravan zijn vastgemaakt of naast de caravan staan. Deze keuzedekking kun je (alleen) afsluiten als je een toercaravan op vaste standplaats wilt verzekeren.

Extra informatie

 

Schade melden

Caravanschade kunt u op diverse manieren aan ons doorgeven:
1. Via het online schadeformulier
2. Via een papieren schadeformulier. U kunt hier de pdf downloaden. Vul deze zo volledig mogelijk in en stuur hem per post of per e-mail naar ons toe.

Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling schade:

(0492) 37 11 61
(0492) 37 11 67
(0492) 37 11 65
(0492) 37 11 71
(0492) 37 11 76

Looptijd caravanverzekering

De caravanverzekering loopt 1 jaar. Daarna is de caravanverzekering maandelijks opzegbaar.

Spoed buiten kantoortijden?

Bij SPOED buiten kantoortijden kunt u bellen naar 06 - 475 641 29. U krijgt dan één van onze medewerkers van de afdeling schade aan de lijn die u zal helpen/begeleiden bij uw schade.

Wijzigingen doorgeven

Geef wijzigingen in uw gezinssituatie, woonsituatie of een verhuizing altijd zo spoedig mogelijk aan ons door. Deze wijzigingen kunnen namelijk invloed hebben op uw verzekeringen en de premie die u betaalt. In de voorwaarden van de caravanverzekering staat precies welke wijzigingen u aan ons door moet geven. Klik hier om direct uw wijziging door te geven.

Voorwaarden en brochures

Verzekeringskaarten

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga