Verzekering opzeggen?

 


Opzeggen van uw verzekering

Wilt u uw verzekering bij ons opzeggen? Hieronder leest u hoe u dit kunt doen.

 

Arbeidsongeschiktheids-, uitvaart- en overlijdensrisicoverzekering

Wilt u uw arbeidsongeschiktheidsverzekering, uitvaartverzekering of overlijdensrisicoverzekering opzeggen? Dit kan met een brief. Vermeld hierin uw naam, polisnummer en de datum waarop de verzekering moet stoppen. Het is ook belangrijk dat u de brief ondertekent. U kunt de brief sturen naar:

Van Helvoort Registermakelaars in Assurantiën BV
Vliet 28
5422 VV Gemert

 

Alle andere verzekeringen

Wilt u één van uw andere verzekeringen bij ons opzeggen? Dat kan als volgt:

  • Stuur een e-mail. Vermeld hierin in elk geval uw persoonlijke gegevens, om welke verzekering(en) het gaat en per wanneer de verzekering moet stoppen. (In principe kunt u na de eerste termijn van 1 jaar, dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van minimaal 1 maand). Hebben wij nog meer gegevens van u nodig, dan nemen wij zelf contact met u op.
  • Per brief. Vermeld hierin in elk geval uw persoonlijke gegevens, om welke verzekering(en) het gaat en per wanneer de verzekering moet stoppen. (In principe kunt u na de eerste termijn van 1 jaar, dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van minimaal 1 maand). Vergeet niet om de brief te ondertekenen. Hebben wij nog meer gegevens van u nodig, dan nemen wij zelf contact met u op.
    De brief kunt u sturen naar:
    Van Helvoort Registermakelaars in Assurantiën BV
    Vliet 28
    5422 VV Gemert

Wilt u onze hulp bij het opzeggen van uw verzekering(en)? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers op tel. 0492 37 11 00. Hij/zij zal u dan helpen met de opzegging per e-mail of brief.

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga